Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Gay… Συναρτήσεις


Η σχέση μου με τα μαθηματικά έληξε στην Τετάρτη δημοτικού, όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε κλάσματα. Ακόμα και το παράδειγμα με τη σοκολάτα, ότι τρως τα ¾, τι μένει; δεν μπόρεσε να με κάνει να καταννοήσω το νόημα τους. Εγώ απλά ήθελα να φάω την υπόλοιπη σοκολάτα για να μην μπαγιατέψει. Στα μετέπειτα χρόνια του σχολείου αυτή η ολέθρια σχέση συνεχίστηκε μέχρι την αποφοίτηση καθώς ήμουν πάντα στο έλεος των Μαθηματικών, οι οποίοι με εξαίρεση έναν που τον είχα για ένα τρίμηνο κι ανέβασα τον βαθμό απο 9 σε 16, αλλά έπαθε εγκεφαλικό και βγήκε στη σύνταξη, κανένας άλλος δεν μπόρεσε να με κάνει να καταννοήσω αυτό το μάθημα. Το μόνο που θυμάμαι απο τα μαθηματικά, είναι οι συναρτήσεις. Δεν ξέρω γιατί, ίσως γιατί ήταν στο τρίμηνο με εκείνον τον μαθηματικό που με έκανε να πιστέψω ότι δεν είχα IQ ραδικιού και διάβαζα μεταμανίας το μάθημα ή γιατί απλά μου άρεσε η φιλοσοφική προσέγγιση των μαθηματικών συναρτήσιων, καθώς η ίδια η Ζωή, είναι κι αυτή μια συνάρτηση.

Τις μέρες αυτές της Χριστιανοσύνης και των Εορτών, όπου το πνεύμα «Αγάπης», πλανάται στην ατμόσφαιρα μαστουρωμένη απο την αιθάλη τις νύχτες κι όλοι βρίσκονται σε φιλανθρωπικό mood για να κατευνάσουν τυχόν ενοχές για την αδιαφορία όλου του έτους, μάλλον είμαι για άλλη μια φορά εκτός τόπου και χρόνου, θέλοντας να γράψω για τη σχέση των gay στο Ελλαδιστάν μια και ζω εδώ πέρα, με κάποιες έννοιες, δημιουργώντας κάποιες συναρτήσεις των οποίων τα διάγραμματα θα μπορούσαν να είναι ένας πίνακας pop art. Πριν προχωρήσω όμως οφείλω να βάλω μια κόκκινη επισήμανση ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ΑΥΣΤΗΡΑ για ενηλίκους, καθώς εμπεριέχει λεξιλόγιο για πιπέρι στη γλώσσα και να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για ισοπεδωτική γενίκευση, άλιμονο υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, για να προλάβω τυχόν “μανητάρια”, που θα θεωρήσουν πως έθιξα μέσα στην ανωνυμία τους, τον κομιλφιτισμό και τον καθωσπρεπισμό τους, όπως μαρτυρούν τα μηνύματα στο inbox μου. Sorry guys, αλλά δεν σε υποχρεώνει κανείς να με «διαβάζεις», οπότε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Τώρα αν απομυθοποιώ μια ωραιοποιημένη εικόνα του ντελικάτου λεπτεπίλεπτου gay, λυπάμαι αλλά τον μύθο τον χτίζουμε οι ίδιοι και όχι οι άλλοι για τους ίδιους.

 Πάμε λοιπόν για την πρώτη συνάρτηση και η ευθύνη δική σας.

Gay και Γιορτές: Μια πουτάνα που γνώρισα πριν χρόνια στην Φτωχομάνα, μου λεγε πως στις γιορτές, aka Χριστούγεννα, Πάσχα η δουλειά είναι πάντα πεσμένη καθώς όλοι οι νοματαίοι επιστρέφουν στην οικογενειακή θαλπωρή, γεμάτοι  δώρα, προκειμένου ίσως να κατευνάσουν τις ενοχές τους για μια χρονιά γεμάτου ξενοπηδήματος. Στατιστικά τις μέρες αυτές αυξάνεται με αριθμητική πρόοδο και ο αριθμός σεξουαλικών περιπτύξεων εντός της συζυγικής κλίνης. Κι αν στον ετεροφυλόφιλο κόσμο η πρόοδος είναι αριθμητική στους gay πρόκειται για γεωμετρική. Οκ δεν μιλάμε για συζυγική κλίνη, αλλά λίγο παραπέρα, στου γείτονα, στην δίπλα περιοχή, στο σαλόνι, στην αποθήκη, στο γκαράζ, στον πολυέλαιο, αλλά είναι λες και υπάρχει μια φρενήτιδα ότι τελειώνει ο χρόνος και πρέπει να πάρουμε, όλους όσους δεν πήραμε όλη την χρονιά που πέρασε, λες και θα πάει χαμένο τόσο κρέας. Τετ α τετ, τρίο, κουατέρτο, έως black jack (παρτούζα αθώα μου μυαλά) μέχρι τελικής πτώσεως. Φέτος, δεν ξέρω εαν έφταιγε η προφητεία των Μάγια αλλά είχα τις περισσότερες προτάσεις απο κάθε άλλη χρονιά, τώρα το εαν ανταποκρίθηκα ή όχι,...απλά σας κλείνω το μάτι. Παρατηρείται δε ότι το κέρατο στα ζευγάρια αυξάνεται κατακόρυφα τούτες τις μέρες και πιστέψτε με το μότο της Πρωτοχρονιάς «Όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη.», δεν ισχύει. Ποια αγάπη μωρό μου που έχεις γίνει σα τον Ρούντολφ το ελαφάκι και είσαι ακριβώς μέσα στο πνεύμα των Γιορτών, απλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Κακό; Δεν θα το σχολιάσω. Ο αναμάρτητος τον πρώτο λίθο βαλέτω. Άλλωστε «Σπίτι χωρίς κέρατο, δάσος δίχως έλατο.»

Gay και Σχέσεις: Κάθε gay ονειρεύεται και θέλει μια σχέση χολυγουντιανού τύπου. Σε αυτό έπαιξε το ρόλο του τα παραμύθια που άκουγε στο νηπιαγωγείο, περί Ωραίας Κοιμωμένης, Σταχτοπούτας, που μαζί με τις κορασίδες, πήρε σβάρνα και τον μελλοντικό μελανζέ, περνώντας του υποσυνείδητα μηνύματα τα οποία τροφοδοτούνται στην πορεία με τις αισθηματικο-ρομαντικό κομεντί χολυγουντιανής παραγωγής, περί ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα στο όμορφο σπιτάκι, με το φροντισμένο γκαζόν και τον λευκό φράχτη, τον άντρα μοντέλο των Abercrombie Fitch με το λευκό χαμόγελο που τυφλώνει κι επιδόσεις αθλητή στοίβου στο κατοστάρι του sex. Μόνο που σχέσεις κάνουμε για να περνάμε καλά, όσο περνάμε καλά, γιατί έξω ο κόσμος έχει πήξει στην πούτσα και τον κώλο και είναι κρίμα να  τα αφήσουμε  άπαρτα, δικαιώνοντας τον Τσιτσάνη για το άσμα απο πουλί σε πουλί. Κι άντε πες πως δεν το ‘χεις το γονίδιο του γυρολόγου, αλλά μόλις φας τις πρώτες χλαπάτσες και μείνεις με τον πέουλα στο χέρι, ε, τότε αυτοφασκελώνεσαι και το παίζεις κι εσύ μελισσούλα απο λουλούδι σε λουλούδι. Βλέπεις σε πολλά θέματα δεν γεννιέσαι, γίνεσαι.

Gay και Αισθητική: Οι gay ήταν, είναι και πάντα θα είναι λάτρεις και σκλάβοι του ωραίου. Εννοείται βέβαια ότι το ωραίο είναι συνακόλουθο του πρότυπου που λανσάρει άλλη λούγκρα υπεύθυνη marketing κάποιας πολυεθνικής, το οποίο αλλάζει σχεδόν κάθε είκοσι χρόνια με ελάχιστες διαφορές. Κάποτε ήταν το μουστάκι, μετά περάσαμε στην τρίχα, αργότερα η αποτρίχωση και τελευταία το μουσάκι τριών ημερών με το σώμα συν πλην δέκα κιλά ανάλογα την εποχή. (Που θα πάει θα γυρίσει κι ο τροχός και θα έρθει το πρότυπο του ανορεξικού και θα πάρω κι εγώ το αίμα  μου πίσω.) Σε αυτή την συνάρτηση προστήθεται και η μεταβλητή του ναρκισσισμού και να σου έχουν γίνει τα γυμναστήρια οι καλύτερες πουστόπιατσες και βλέπεις το τεκνό ή πουρό-τζόβενο με τα μούσκουλα και το ξυρισμένο κεφάλι και λες «Ω! Ρε θα με πετάξει στα βράχια και θα πω το Δεσπότη, Παναγιώτη, αλλά πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις την ονείρωξη, να σου στήνεται στα τέσσερα, «Φτού! Γαμώτο σε μποτομιέρα έπεσα πάλι!» και ψάχνεις να βρεις το «εντε λα μάγκεν ντε βοτανίκ» στο υποσυνείδητο σου, γιατί τη δόση της πιστωτικής μπορεί να την έχασες, αλλά τον οργασμό ποτέ. Προσωπικά προτιμώ τα ξυλάγγουρα, κακομούτσουνα χωρίς πολλά μαγκεψαμέ, γιατί απο το φτύσιμο που έχουν φάει, εκτιμούν την ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά τους, aka Εμού και τις περισσότερες φορές καλά κάνω γιατί καταλήγω να τραγουδώ το “O sole mio” αντί το “Les homes qui passent Mama”, προσθέτοντας άλλο ένα ψηφίο στο καρνέ μου.

Gay και Χρήμα: Αυτή η συνάρτηση σε διάγραμμα, μάλλον δείχνει την κατιούσα. Όσο πιο gay είναι κανείς, αν υπάρχει βαθμίδα, τόσο φτάνει στο ναδίρ το πορτοφόλι, γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε material πλάσματα. Θέλουμε τα λούσα μας, τα πεντάστερα μας, το γκλάμουρ μας και ξετινάζουμε όχι μόνο πορτοφόλι αλλά και τις τρεις πιστωτικές στο πορτοφόλι. Δε αν γνωρίσουμε και κανέναν απο τζάκι ίσα που έχουμε κατσικωθεί, περιμένοντας το Vulgari στην εβδομάδα και το μονόπετρο στο μήνα καθώτι τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς! Είπαμε για ένα θεαθήναι στον βωμό που πέουλα και όσο πιο πολύ γυαλίζεις απο τα σενιέ, τόσο πιο happy και επιθυμητός είσαι. Το μόνο κακό είναι ότι πολλοί μπερδεύουν το στρας με το μπριγιάν και τότε… άστα να πάνε.

Gay και Χρόνος: Οι gay πρέπει να πεθαίνουν νέοι μόνο που όταν κάποιος είναι νέος δεν σκέφτεται ποτέ το θάνατο. Αλωνίζει τα κρεβάτια τύπου καργιόλες, σπαταλώντας τα νιάτα του στην αναζήτηση της ηδονής και κάποια στιγμή συνειδητοποιεί ότι πολύ απλά μεγάλωσε. Παθαίνει μια πρώτη κρίση με τις άσπρες τρίχες και τρέχει να βρει την καλύτερη κι ακριβότερη αντιρυτιδική κρέμα ενώ έχει αρχίσει, όταν τον ρωτούν την ηλικία του να κόβει απο πέντε έως δέκα χρόνια, σα τα στοκατζίδικα μετά τις γιορτές. Κάποια στιγμή καταλαβαίνει ότι έχει βγει τελείως εκτός συναγωνισμού και λυσσάει ακόμα περισσότερο στην εύρεση ακόμα πιο φρέσκου κρέατος, σα βαμπίρ που απομυζά τα ξένα νιάτα, συντηρώντας τα δικά του και δόξα τον Ακατανόμαστο, υποψήφια θύματα υπάρχουν πολλά. Κάτι το γλίτερ, κάτι τα φετίχ, κάτι το παράλλογο και μεταφυσικό στο οποίο υπάρχει μια εκ γεννετής έφεση, μια χαρά περνάνε οι γριές, τόσο που συχνά τις θαυμάζω. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι καταλήγουν μόνοι να θυμούνται περασμένα μεγαλεία και να σκέφτονται πως θα ήταν ΕΑΝ…Τι να το κάνεις όμως, όσα φάμε όσα πιούμε κι όσα αρπάξει ο κώλος μας δεν ήθελες; σκάσε τώρα και ψόφα, τουλάχιστον στον θάνατο έχουν όλοι ίσα διακιώματα.

Gay και Sex: Εδώ πρόκειται για ολόκληρο τόμο απο μόνο του. Θέμα ανεξάντλητο κι ατελείωτο. Αν το Kama Sutra, γράφτηκε ετεροφυλοφυλικά, οι gay συμπήρωσαν τόμους ολόκληρους. Ειλικρινά στα χρόνια που βγήκα στο κουρμπέτι, δεν νομίζω ότι ένας μέσος ετεροφυλόφυλος θα έκανε τα μισά απο τα οποιά θα έκανε ο πιο συντηρητικός gay. Λένε πως ένας άντρας  straight, σκέφτεται το sex 86 φορές της μέρα. Ένας gay το σκέφτεται κάθε λεπτό της ημέρας. Συναντά κάποιον στον δρόμο κι αμέσως έχει πέσει αξονική τομογραφία. Κάθε “καλημέρα” που λέει έχει πάντα σκοπό τη σεξουαλική συνεύρεση ακόμα κι αν συνειδητά μπορεί να μην του περνά απο το μυαλό κι αν κάποιοι του είδους εξανίστανται, για κούνα το κεφάλι σου λέω εγώ, μεταξύ μας μιλάμε. Βέβαια σε αυτή την συνάρτηση λαμβάνουν μέρος και μια σωρεία μεταβλητές όπως ενοχικό σύνδρομο, κόμπλεξ, σεμνοτυφία, μή χιέσω, ασυδοσία, εγωϊσμό κι ένα σωρό άλλα, γεγονός που κάνει την αναζήτηση του sex σκέτη περιπέτεια και τον καθένα σε ρόλο James Bond και Indiana Jones. Πείτε μου τώρα, εαν είναι να ζήσεις τέτοια συγκίνηση, είναι να μην πεθαίνεις στην αναζήτηση του;

Gay και Τεχνολογία: Σημειώνεται πως τεχνολογία αναφέρομαι στο internet και το μουράτο κινητό που μπορεί να σερφάρει άνετα και γρήγορα στο ιντερνετ. Μπορεί να μην ξέρει πως να ανοίξει ένα φύλλο εργασίας αλλά σίγουρα δεν υπάρχει ένας gay που να μην ξέρει να χειρίζεται το internet. Χάρη σε αυτό, το πάρκο και η πιάτσα μεταφέρθηκε στην οθόνη του υπολογιστή του, που μπορεί να μην του κάνει καμιά άλλη χρήση πέρα απο το να σερφάρει με τις ώρες στα δίκτυα κοινωνικής διασύνδεσης, με άλλα λόγια, ηλεκτρονικό ψωνιστήρι, κι επειδή είπαμε το sex είναι το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή του, είμαι σίγουρος πως εκείνος ανακάλυψε και θέσπισε το cyber sex. Το επόμενο βήμα κι αυτό θα το ανακαλύψει μια λούγκρα επιστήμονας, είναι το sex μέσω ολογραμμάτων, όπου καλώδια που συνδέονται στο κεφάλι του θα μπορούν να μεταφέρουν όλα τα ερεθίσματα σα να το έκανε στην πραγματικότητα κι έτσι να γλιτώσει και χρόνο, λεφτά για βενζίνη νερό, χώρια του ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξει και σεντόνια μετά απο κάθε συνεύρεση.

Οι συναρτήσεις είναι ατελείωτες, είπαμε η Ζωή, είναι αυτή καθαυτή μια συνάρτηση. Μπορεί όλα αυτά να σοκάρουν, δικαιώνοντας εκείνους που μας θέλουν στο πυρ το εξώτερο, όμως υπάρχει μια κοινή μεταβλητή σε όλες τις συναρτήσεις. Η αποδοχή του ίδιου μας του εαυτού, της οικογένιας και της ίδιας της κοινωνίας. Όσα αυτά εκλείπουν, τόσο απλά προσπαθούμε να γεμίσουμε με τον άλφα ή βήτα τρόπο, το κενό μέσα μας, όμως πως γεμίζεις ένα τρύπιο πυθάρι; Καταδικασμένοι σα τις Δαναήδες μπερδέψαμε την ηδονή με την αγάπη, το φαίνεσθαι με το είναι, την ουσία με την πεμπτουσία. Όπως και να έχει οι Gay, είμαστε περίεργα πλάσματα. Είμαστε το alter ego των  γυναικών και η «επιβεβαίωση» των αντρών. Μεταξύ μας μπορεί να μην τα βρίσκουμε, τουλάχιστον εκτός κρεββατιού, τι σημασία έχει άλλωστε, αφού όλα απο κεί ξεκινούν και πάλι καταλήγουν. Καλές Χαρές στα σκέλια μας Κοπελιές για το Νέο Έτος, γιατί όλο και κάπου θα ανταμώσουμε. Διότι η Αθήνα είναι ένα απέραντο κρεββάτι και μάλιστα Καργιόλα.

22 σχόλια:

 1. και με θεωρούσα συντηρητική!!δεν καταλαβαίνω γιατί εχεις βάλει προειδοποίηση σ'αυτήν την ανάρτηση...μήπως διαβάζω πολύ γκέι μπλογκ και όλα αυτά μου φαίνονται πολύ νορμάλ που έγραψες;χιχι
  φιλάκια!καλή χρονιά χωρίς συναρτήσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είσαι συντηρητική Νάσια μου, Αδελφομάνα είσαι!
   Φιλιά και Καλή Χρονιά!

   Διαγραφή
  2. λες ε;;;τώρα να κλάψω ή να γελάσω;;;

   καλή Πρωτοχρονιά !!!!και περιμένω ανάρτηση που ν'αξίζει τα διόδια που μας έβαλες για να ερθουμε εδώ!!!!ματς μουτς!!!

   Διαγραφή
 2. αχαχα! Θα συμφωνήσω με τη Nasia! Τσάμπα πάει η προειδοποίηση !
  Καιρό είχα να σε διαβάσω και μου έλειψε ο λόγος σου!
  Τον οποίο λατρεύω! :)
  Καλή χρονιά χαρά μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή Χρονιά Iris!
   Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

   Διαγραφή
 3. Από τις πιο ειλικρινείς και εύστοχες αναρτήσεις που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια - ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

  Καλή χρονιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σου εύχομαι το 2013, να γίνεις η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!

   Διαγραφή
 4. Καλή Χρονιά να έχουμε!!!
  όλα είναι θέμα του πως εμείς τα χειριζόμαστε..
  Την Καλησπέρα μου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. To θέμα είναι, Είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

   Διαγραφή
  2. Το χειρότερο είναι ότι συμβαίνουν και τα δύο και είναι στο τετράγωνο όλο αυτό!!!
   Την Καλησπέρα μου!!!
   Καλή Χρονιά να έχεις!!!

   Διαγραφή
 5. exairetika afierwmeno :) filakia "daskale" :DD

  http://www.youtube.com/watch?v=AJraUyDV_G4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αναρχικά κι Αντάρτικα Ζουζούνα μου, γιατί έτσι είμαι Εγώ.
   Αχ! Απο Έρωτα θα πάω ο Καψερός, σα άλλη Πολυδούρη και ΠΟΛΥ το γουστάρω!
   Άντε ανασκουμπώσου και να ξεκινήσουμε κάνα μάθημα.
   Βaila com mi Amiga. Te quiro mucho!

   Διαγραφή
 6. εμενα ο πολυέλαιος με μπέρδεψε. πως γίνεται ακριβώς δεν κατάλαβα, κατά τα άλλα, δεν έμαθα και τίποτα καινουργιο...
  και αυτό το ... σκεφτήτε το μπροστά, προς τι? ισα ίσα να ξεστραβώνεται και κανένας "συντηρητικός" τάχα μου!

  Εύχομαι η καλυτερη χρονιά να σου ξημερώσει, εύχομαι να σου φέρει ότι ποθείς πιότερο.

  φιλιά και χρυσόσκονη
  φιλιά και ζαχαροκουραμπιές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί μόνο γυναίκες έχουν τέτοιες απόψεις;...αναρωτιέμαι! Και γιατί οι γυναίκες, με εξαίρεση κάποιους gay σχολιάζουν;...

   Ευχαριστώ Ζουζούνα μου!
   Καλή Χρονιά!

   Διαγραφή
 7. Γιατί, αγαπητέ μου, ο κόσμος ειναι κακος!!!
  Αυτό ειναι όλο!
  σε φιλώ και σου εύχομαι την καλύτερη χρονιά.
  ξέρω ξέρω, εχει κι άλλη ανάρτηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τι εννοείς έχουμε πρόβλημα με τις άσπρες τρίχες; Καλέ μακάρι να είχα λίγο παραπάνω...και καμιά ρυτίδα δεν θα με χάλαγε καθόλου σε λέω... ;-Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι είναι το λεγόμενο mature look!

   Διαγραφή
  2. Κι εγώ ως mature, οφείλω να έχω και το look...τρομάρα μου!! χαχα!!

   Διαγραφή
  3. Εγώ έβγαλα 2-3 επιτέλους, ο δικός μου που τις έχει μπόλικες σιχτιρίζει ενώ εγώ θέλω κι άλλες... άβυσσος χρυσά μου, άβυσσος!

   Διαγραφή
  4. Εγώ ασπρίζω απο τα 21...Μέτοχος στη Loreal πρέπει να γίνω πια.

   Διαγραφή
 9. Έγραψες, ε; Όχι έγραψες, ζωγράφισες!

  Άσε με να σταθώ στο εξής

  ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΤΑΚΤΟ ΑΓΟΡΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ;-) Τα Καλά παιδιά πάνε στον Παράδεισο. Τα Κακά πάνε ΠΑΝΤΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Feel FREE to comment...